4 Haziran 2012 Pazartesi

BENİM SEVGİM

                                  Benim
                                  SEVGİM
 Yine yalnızlık rıhtımında tek başımayım, yine seni sensiz yaşıyorum. İçime yine sensizliğin acısı öylesine çöktü ki en ufak esen rüzgara kapılıp gideceğim. Biliyor musun yalnızlık çok acı buna birde sensizlik eklenince ölümü bırak yaşamak bile çok zor be bir tanem. Hayatta sensen sonrası asla olmayacak, hayatım hep seninle geçecek. Beni böyle bırakıp gittin arkana bile bakmadan, sanki gittiğin yerde bensiz çok mutlu olacaksında, sanki seni benim kadar seven bir başkasını bulacağında, sanki sen gitmekle ben yıkılacağım oradan oraya esen rüzgarlarla savrulacağım.
Biliyor musun bende inanmıştım senden sonrasının olmayacağına, senden başkasını asla sevmeyeceğime. Her batan güneşin bir sabahı, her çıkışın bir inişi, her varlığın bir yokluğunu unuttun nerdeyse bana da unutturdun. Artık sana acıda verse söyleyeceğim, birazda sen düşün beni bırakmakla neler kaybettiğini, evet seviyorum hemde çok seviyorum.
Tam hayatta yaşamayı unutmuş, hiç umudum kalmamışken bir güneş gibi karanlık geceme doğdu. Kara bulutlarla kaplanmış yüreğimi sevgisiyle net berrak hale getirdi. Ağzımdan lanetler çıkarken sevgi dolu şiirler şarkılar çıkıyor ve biliyor musun inan onu senden çok ama çok seviyorum. Sen her şeye rağmen tanırsın beni karşılaştır sevgimle unutulmuş kendini. Sen bembeyaz tenlisin sevgimse esmer ama unutma ne demişler beyazın adı esmerin tadı var, ama bu esmerin bembeyaz sende olmayan tertemiz birde sevgisi var. Hani hep söylerdin ya benim boyum çok uzun, benim sevgimin boyu kısa vallahi benden bile kısa. Bilirmisin bizde bir söz var uzun boyla deve g… yağlanır diye ama bende deve yok. Sevgimin boyu kısa ama eminim sevgisi yüreği inancı çok yüksek çok uzun buda bana ve sevgime yeter şükürler olsun.
Gözlerim yeşil der şişerdin, ama o gözlerle bana hiç sevgiyle bakmadın ki, hep ihanet nefret küçümseme ile baktın. Ya sevgimin gözleri o kadar tatlı ki bakışları ile ayaklarım yerden kesiliyor, o kadar içten ki siyahmı desem kahverengimi desem inan bakmaktan seçemiyorum.  Ben o gözlerde hiç ihanet görmedim, senin gibi küçümseme alay hissetmedim bile, bunun için bence dünyanın en güzel gözleri benim sevgimde bilesin.
Bak işte sevgi beni ne hale getirdi, bir taraf da unutulmuş tarihin derin tozlu sayfalarına gönderilmiş sen, diğer taraf da özlemini çektiğim geleceğim umudum dediğim sevgi kıyaslanamaz bile. Ben kalkmış karşılaştırıyorum. Gittiğin yerden sakın dönme eğer dönersen acırım sana çünkü beni kaybettin, beni de sevgimi de. Seviyorum ömrüne ömür katacak kadar, seviyorum hayatımı adayacak kadar, seviyorum söyleyecek uğrunda yaşayacak kadar.
Çok seviyorum ama nasıl olacak bilmiyorum, çünkü bunu ona henüz daha söyleyemedim. Henüz bilmiyor of dostlar of ben ulaşılmaz bir dağı, sevgiyle dolan denizimi sevdim bir bilebilsem. Bana yardım edin bunu sevgime söylemenin yollarını anlatın, en kolay ve en güzel yolu bulana da bir hediyem var bilin. Sevgiyle sevgide kalın.
                                                                  
                                                         Mustafa AKYOL
                                                          05379797897  

Not: Bilgilerinize, en kolay en güzel yolu bulana tarafımdan adresine hediye gönderilecektir.